Seitse üllatavat fakti abielu kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Tihti arvatakse, et abielu on midagi püha ja puutumatut, mis teeb iga suhte õnnelikuks ja probleemivabaks. Tegelikult võib abieluga kaasneda palju ootamatusi ja müüte, mida on hea kõrvataha panna.

  1. Abielu ei ole tingimusteta armastus. Abielus võib olla solvumist, viha, valu ja reetmist, kirjutab Time. Keegi ei saa teist armastada tingimusteta 24 tundi, seitse päeva nädalas.
  2. Abielu võib kaotada kohati oma sära. Abielu ajal võib ette tulla aegu, kus meil ei õnnestu olla armastavad ja kirglikud, kuid üldjuhul see möödub.
  3. Abielu ei aita kõige vastu. Abielu ei tee sind korda ega paranda sinu vanu haavu. Abielu ei tee iseenesest midagi, vaid loeb, kui palju sinna panustada.
  4. Abielust ei pruugi piisata. Abielu ei ole lõpmatu ligipääs õnnele ja rahulolule. Abielus on nii tõuse kui mõõnu ning kõik on muutumises.
  5. Abielu võib ka olla negatiivne kooslus. Abielu võib peegeldada inimeste luhtunud unistusi, murtud lubadusi ja pettumusi. Isegi kõige õnnelikumas abielus leidub «pimedaid aegu».
  6. Iga abielu on erinev. Pole retsepti ideaalse abielu saavutamiseks ega mingit vormelit, mis aitab saavutada õnnelikku ja probleemideta abielu.
  7. Abielu on suurem kui sina ja suurem kui teie mõlemad. Pea meeles, et abielu on suurem ja tähtsam, kui sa arvata oskad ja võib väga paljudele vintsutustele vastu pidada. 

Hea lugeja, mis on sinu arvamus abielust ja mis teeb abielu õnnelikuks? Jaga oma mõtteid meie Perefoorumis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles