Kolm võimalust, kuidas detsembris oma suhet tugevdada

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Jõulud on aasta kõige toredam aeg, kuid vaatamata sellele ka kõige kiirem ja stressirohkem. Kuidas aga teha nii, et jõulumöllus suhe tagaplaanile ei jääks?

  1. Koostage koos jõulukinkide nimekiri. Esiteks on see palju praktilisem, kui lihtsalt poodi minna ja kinke otsima hakata ning teiseks saate te koos midagi teha, mis teie suhet tugevdab, kirjutab Pure Wow. See võib olla ootamatult lõbus tegevus.
  2. Mõelge välja uus jõulutraditsioon. Pidage meeles, et mitte midagi jõulude ajal ei ole kohustuslik. Kui teile ei meeldi tüüpilised jõulutraditsioonid, siis mõelge välja midagi, mis teile mõlemale meeldib. Näiteks kandke koos vahvaid jõulukampsuneid või sööge jõulusöökide asemel hoopis eksootilist India või Korea toitu.
  3. Planeerige ühine aeg, et lihtsalt koos olla. Vaadake näiteks koos mõnda toredat jõulufilmi või saadet. Kallistage ja suudelge ning keskenduge ainult teineteisele. See on hea võimalus lõdvestuda ja olla intiimselt koos.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles