Neli nippi, kuidas saavutada kerge vaevaga hea vorm

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kui sa ei taha alustada järjekordse dieediga, vaid sooviksid kerge vaevaga kaotada paar kilo, siis proovi seda!

  1. Ole füüsiliselt aktiivne. Leia päeva jooksul auke, et käia jalutamas või poes, kirjutab Womens Health Magazine. Kui elad töökohale lähedal siis mine tööle jala või tee lõunapausi ajal väike tiir pargis. Õhtul teleka ees võid teha võimlemisharjutusi või kõhulihaseid. On täiesti võimalik teha trenni nii, et sa ei külastagi spordisaali.
  2. Ära ennast ära tapa. Kui sa tunned, et rühmatreening on sulle liiga raske, siis vali midagi muud. Uuringud näitavad, et mida raskemaks sa enda jaoks trennis käimise teed, seda väiksema tõenäosusega kaotad sa ka kaalu. Leia endale trenn, mis sulle meeldib ja kus sa tahad käia.
  3. Pane tähele, mida sa sööd. Päeva jooksul võib tekkida olukordi, kus haarad millegi järele, mis on väga ebatervislik ja rasvane. Selle asemel osta eelmine õhtu või hommikul kaasa puuvili või tervislik salat, mida saad kohe süüa, kui nälg peaks tulema. Ürita kaloririkkamad söögikorrad mahutada päeva esimesse poolde, et sa õhtul koju jõudes üle ei sööks.
  4. Söö «kiirtoitu». Näiteks külmutatud juur- ja puuviljad on väga maitsvad ja valmivad söögi või smuutina väga kiiresti. Samuti avokaadovõileib, keedetud muna või täiterabatoonid. Pane endale valmis rida tervislikke snäkke, mida saad kodus süüa või tööle kaasa haarata.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles