Kuus ootamatut kohta, kuhu panna valgustpeegeldavat puudrit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Särapuudri kasutusvõimalusi.
Särapuudri kasutusvõimalusi. Foto: Vida Press

Särapuuder on imeline vahend, mis kulub jõulupidudel kindlasti ära. Enamasti pannakse seda põsesarnadele, kulmuluule ja isegi nina peale. Tegelikult on kehal veel kohti, mida see kaunistab.

Otsmikule

Highlighter’it võiks panna talvel otsmiku keskele, et jäljendada päevitunud naha kontuure. Tupsuta seda lauba keskele ja hajuta tähekujuliselt laiali, õpetab Pure Wow. Soovitavalt tee seda enne jumestuskreemi peale kandmist, et liigset läiget vähendada.

Silma sisenurka

Tupsuta veidi särapuudrit silmade sisenurkadesse. See teeb silmad ärksamaks ja vähendab väsinud ilmet.

Dekolteele

Lisa veidi särapuudrit rindadele ja rangluudele, et neid esile tõsta.

Õlgadele

Kui kannad lahtise õlgadega kleiti, tupsuta pisut särapuudrit oma õlanukkidele, et neid ahvatlevamaks teha.

Küünenahkadele

Kui tead, et su käed satuvad pildile (näiteks kihlumis- või pulmapilte tehes), siis tasub ka käed kaunimaks tuunida. Kanna veidi vedelat highlighter’it küünte ümber ja masseeri korralikult sisse. See annab kätele kauni naturaalse sära.

Jalgadele

Jalgadel toimib särapuuder samamoodi nagu ninakaarel. Kanna seda oma põlvedele ja reitele, et teha jalad näiliselt pikemaks ja saledamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles