Seksiekspert paljastab: kaheksa voodielu puudutavat asja, millest rääkida või vaikida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Teatud juhtudel on partnerile valetamine aktsepteeritav, sest see võib pikemas plaanis voodielule kasuks tulla, ütleb seksiekspert Tracey Cox. Millisel juhul on aga ausus õigustatud ja millal mitte?

  1. Kui sa oled väsinud, külmetunud või sa lihtsalt ei viitsi seksida. Sellisel juhul on küll igasugune valetamine välistatud, vahendab Daily Mail. Kui sa ikka ei tunne ennast hästi, siis sa ei pea partneri meeleheaks temaga seksima. Seleta talle rahulikult, miks sa hetkel seksida ei soovi ja normaalne mees saab sellest aru.
  2. Kui seks on valus. Peale selle, et valu on igati ebameeldiv, on see ka märk sellest, et su keha protestib ja midagi on valesti. Keegi ei tohiks kannatada valu. Igal juhul tuleb partnerile ausalt öelda, et sul ei ole hea ja paluda tal kas lõpetada või proovida teist poosi.
  3. Partner proovib uut tehnikat, mis aga jätab sind külmaks. Siin on nüüd kaks varianti – sa võid loomulikult olla aus ja öelda, et see sulle ei sobi või sa siiski tunnustad oma partnerit, millegi uue katsetamise eest. Isegi, kui see tehnika sulle ei sobinud, näitab see siiski, et partner on uuendusmeelne ja ta püüab ning kohe seda maha tehes võid tema entusiasmi nullida. Mõtle, äkki järgmine kord läheb õnneks.
  4. Sa tead, et seekord sa ei saa orgasmi. Mõned inimesed teavad üsna kindlalt juba seksi alguses, et nad ei jõua lõpuni. Kas seda aga partnerile öelda või mitte? Vastus on jällegi jah ja ei. Ühtpidi kohe seksi alguses või pärast mehele sellise asja ütlemine võib teda vägagi häirida ja ega fakt, et sa ei jõua orgasmini ei tähenda tingimata, et sa seksi ei naudi. Seega võta asja rahulikult ja vaata, mis juhtub.
  5. Sa tahad proovida midagi, mis sulle meeldis teha sinu eksiga. Sellest rääkimine on natuke libe tee, kuna siis hakkab mees paratamatult mõtlema sinu eksile. See aga ei tähenda, et te ei võiks neid asju proovida, kuid sellest juttu teha pole ehk mõistlik.
  6. Sul on olnud suguhaiguseid. See on rohkem sisetunde küsimus. Kui sa tunned, et sa tahad sellest oma partnerile rääkida, siis tee seda, kui see aga tekitab sinus ebamugavust, siis ära räägi. Peasi, et oled nüüd terve ja viirust oma partnerile edasi ei kanna. Kui on aga risk, et sa oled veel nakkusohtlik, siis muidugi on vaja sellest teda teavitada.
  7. Sul oli minevikus traumaatiline seksikogemus. Partnerile oma minevikukogemuste rääkimine on igati ok. Samas ei tasu sellega kiirustada. Tee seda siis, kui sa täiesti usaldad teda ja tunned, et oled selleks valmis.
  8. Asjad, mis erutavad su partnerit, ei eruta niipalju sind. See on natuke hall ala, sest kui su partnerile väga meeldib midagi ja sulle mitte nii väga, siis ühtpidi ei teeks paha talle vastu tulla. Äkki on sul samuti asju, mis partnerile jällegi nii suurt elevust ei paku. Samas, kui sellega kaasneb väga suur ebamugavus ja sa ikka üldse ei taha seda teha, siis ei pea ennast selleks sundima. 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles