Kolm märki, et mees on sinusse armunud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Enne, kui su partner sulle armastust avaldab, on võimalik teatud märkide järgi aru saada, kas ta on sinusse armunud või ei.

  1. Ta toob sulle asju, mida sa unustasid osta või mida sul vaja on. Näiteks, kui sa alati võtad tööle kaasa jogurti, siis armunud mees tuleb ja toob selle sulle tööle järgi, kirjutab Elite Daily. Samuti, kui sa unustad oma telefoni vannituppa, siis ta mitte ei hüüa, et su telefon on siin, vaid toob selle sulle.
  2. Ta teeb sulle pidevalt komplimente. Teda ei huvita, et teised kuulevad või näevad – ta valab sind komplimentidega üle, sest ta on nii armunud ega suuda end tagasi hoida. Ta võib teha komplimente väikeste asjade kohta, mis pealtnäha ei ole üldse olulised.
  3. Ta pidevalt suhtleb sinuga. Kas see on näost-näkku, telefoni või sõnumi teel – ta pidevalt tahab sinuga suhelda. Isegi, kui ta üldiselt kipub oma telefoni ignoreerima, siis nüüd ta ripub sinu tõttu kogu aeg selle otsas. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles