Uus tehnoloogia viib aktiivsusmonitorid intiimellu

Paula Rõuk
, Terviseportaali reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
i.Con Smart Condom
i.Con Smart Condom Illustratsioon: British condoms/ kuvatõmmis

Briti firma avaldas esimesed fotod järgmise aasta jaanuaris müügile tulevast kondoomist, mis mõõdab mehe võimekust. i.Con Smart Condom on aktiivsusmonitorilaadne seade peenisele, mis on ühenduses nutitelefoniga.  

Kõrgtehnoloogiline seadeldis näeb välja nagu väike kummist käevõru. See salvestab seksimise ajal andmeid ja saadab need kasutaja nutitelefoni, kirjutab NY Post

Korduvkasutatav kõigile suurustele sobiv võru mõõdab seksi ajal kulutatud kalorihulka, mehe tõugete kiirust ja seda kui kaua ta kestab, ütles toote juhtivisener Adam Levers väljaandele UK Metro.

Leversi sõnul soovisid nad luua ilusa, peene ja kerge toote, mis ei mõjuks pealetükkivana. Nutikondoom ei valmista loojate sõnul kasutajale mingisugust takistust ning see oli nende peamine eesmärk.

i.Con Smart Condom
i.Con Smart Condom Illustratsioon: British condoms/ kuvatõmmis

Veniv intiimvidin tuvastab ühtlasi suguhaigusi ja selle elastsus kindlustab igaühele mugavuse. Võru libistatakse peenise otsa ja kasutatakse koos tavalise kondoomiga.

Kriitikud kutsuvad seda ideed privaatsuse rikkumiseks ja seda on võrreldud jälitamisseadmega. Firma esindaja John Simmons oli kindel, et peeniserõngast saadab edu. 

Tema sõnul on see kantava tehnoloogia järgmine samm ja toob magamistuppa uue lõbusa detaili. Samal ajal aitab seadeldis tuvastada võimalikke suguhaigusi ja takistab kondoomi maha libisemast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles