Seitse veidrat märki, et oled leidnud selle õige (1)

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Õige inimese enda kõrvale leidmine on teekond, mis võib võtta aega. Kuidas aga aru saada, et oled lõpuks leidnud selle ühe ja õige?

  1. Sa tunned ennast emotsionaalselt stabiilselt. Kui sa ühtäkki tunned, et ei olegi mingit draamat ja arusaamatusi ehk kõik on hästi, siis tõenäoliselt oled leidnud selle õige, kirjutab Bustle.
  2. Te tülitsete. Kõige levinum müüt on see, et õnnelikud paarid ei tülitse. Tülitsemine on suhe loomulik osa ja isegi vajalik. Tülide kaudu jõuate te lahendusteni ja õpite üksteist paremini tundma.
  3. Sa oled natuke segaduses. Kui sul pole pikalt olnud õnnelikku suhet, siis võid armumise tunde segi ajada ärevusega.
  4. Sa hakkad tema läheduses kummaliselt käituma. See tähendab, et sa oled kõrvuni armunud ja tema läheduses on sul raske neutraalseks ja rahulikuks jääda.
  5. Sul võib tekkida tahtmine temast lahti lasta. Kui sul on enne olnud keerulised suhted ja nüüd lõpuks on sul suhe, mis tegelikult teeb sind õnnelikuks, siis võib sinu instinkt öelda sulle, et põgene. Inimesed kipuvad head ja imelist asja kartma ning eriti, kui nad pole sellega harjunud.
  6. Teil ei teki probleeme, kui olete lahus. Mida ebatervem on suhe, seda enam ollakse ka üksteisest sõltuvuses. Kui aga suhe on õnnelik ja terve, siis te usaldate üksteist ja teil pole probleem olla ka üksteisest eemal.
  7. Sa siiralt tunned huvi, kuidas tal läheb. Kui sa oled armunud ja inimesest väga huvitatud, siis sa päriselt ka tahad teada, kuidas tal läheb, mis toimub tema elus ja kas kõik on hästi.
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles