Reisi kuninglikult: millistel reisidel on käinud vastkihlatud prints Harry ja Meghan Markle?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry ja Meghan kihlust välja kuulutamas
Harry ja Meghan kihlust välja kuulutamas Foto: PA Pictures/ Scanpix

Jah, ka sina võid reisida sama kuninglikult! Võta vaid eeskuju värskelt kihlunud prints Harrylt ja Meghan Markle’ilt, sest see on paar, kes oskab tõeliselt stiilselt reisida.

Prints ja Meghan teatasid oma kihlumisest eile. Paar on koos olnud möödunud aastast alates ning selle aja jooksul jõudnud nii mõnessegi romantilisse sihtkohta üle maailma. Nad on ööbinud nii Airbnb üüripindadel kui ka luksuslikes telkides – ka sina saad seda korrata.

Vaatame Travel+Leisure abiga, milliseid sihtkohti on noored külastanud. Kasuta seda hea spikrina, kui järgmist reisi plaanid!

Norra

Pärast seda, kui paar teatas, et nad on ametlikult koos, reisisid nad tänavu jaanuaris Norrasse, peatudes väikeses Tromviki külas Tromvik Loge majakeses Tromso lähistel. Majakest saab rentida Airbnb kaudu (339 eurot öö kohta), sealt avanevad imelised vaated ookeanile ning muidugi saab nautida ka virmalisi.

Jamaica

Mõni kuu hiljem rändas paarike Montego lahe äärde Jamaical, et tähistada koos prints Harry parima sõbra abiellumist. Harry ja Meghan ööbisid Round Hill hotellis – 110-aakrisel alal asuvad luksusvillad, butiikkülalistetoad ja privaatne spaa.

Botswana

Suvel reisisid Harry ja Meghan Botswanasse, et tähistada Markle’i 36. sünnipäeva. Nad külastasid UNESCO maailmapärandi nimekirja kantud piirkondi, näiteks Okavango deltat. Paar ööbis ka Meno a Kwena telklaagris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles