Kuus toitu, mis mõjuvad hästi seksuaalelule

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kui sa soovid vürtsitada oma voodielu, siis ei tasu teha midagi muud, kui süüa teatud toite. Uuringud näitavad, et mõned toiduained võivad parandada nii seksuaalset võimekust kui suurendada iha.

  1. Avokaado. Sisaldab palju küllastamata rasvu ja vähe küllastatud rasvu, mis teeb avokaado kasulikuks südamele ja veresoontele, kirjutab Time. Seega kõik, mis aitab kaasa vere liikumisele «õigetesse» kohtadesse, on hea ka suguelule.
  2. Mandlid. Neid on peetud juba pikka aega kire, seksuaalsuse ja viljakuse stimuleerijaks. Tänu tsingile, seleeniumile ja vitamiinidele on neil suurepärane seksi parandav võime.
  3. Maasikad. Sisaldavad foolhapet ja B-vitamiini, mis aitavad ennetada sünnidefekte. Meestel aga aitab hoida spermat tervena. Peale selle on maasikad šokolaadi või vahukoorega üks kõige romantilisemaid ja seksuaalsemaid toite.
  4. Mereannid. Kala ja mereannid sisaldavad ohtralt tsinki, mis on tuntud seksuaalse iha soodustaja.
  5. Viigimarjad. Kummalise kujuga puuviljadel on juba iidsetest aegadest teada viljakust soodustav mõju.
  6. Tsitruselised. Peale selle, et tsitruselised sisaldavad ohtralt C-vitamiini ja antioksüdante, on nad ka meeste seksuaalse tervise toetajad. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles