Kolm jooki, mis aitavad kõige paremini kaalust maha võtta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roheline tee.
Roheline tee. Foto: Vida Press

Paljud kaalulangetajad alustavad oma päeva klaasikese sidruniveega, sest seda on väga palju kiidetud ja mõni võib arvata, et see on miski imevahend. Tegelikult see muidugi nii ei ole ja pelgalt ühe joogi joomine kedagi saledaks ei tee.

Siiski on piisavas koguses vedelike joomine kehakaalu säilitamise ja alandamise juures väga oluline tegur. Mõni jook töötab sellele otse vastu (näiteks mahlad, alkohol ja limonaadid), mõni teine tuleb aga tõesti kasuks, kirjutab Prevention.

Kohv

Kohv on nagu täiuslik looduslik energiajook. Uuringud näitavad, et kohvi joomine enne trenni paneb trennis kõvemini ja kauem pingutama, mis tuleb kaloripõletusele muidugi kasuks. Seejuures peab meelde jätma, et kohvi tuleb juua mustalt, sest koor ja suhkur nullivad selle kasu.

Vesi

Sidruni asemel võid oma vee sisse panna jääkuubikuid, sest külma joogi joomine kulutab energiat. Kui sa jood jääkülma vett kogu päeva läbi, annab see juba märgatava kalorikulu.

Roheline tee

Roheline tee on kalorivaba ja aitab rasva põletada. Uuringud on näidanud, et inimesed, kes joovad regulaarselt rohelist teed, kaaluvad vähem ja neil on peenem piht kui neil, kes joovad ainult vett. Teadlaste sõnul aitavad sellele kaasa nii kofeiin kui antioksüdandid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles