Kolm märki, et su vanematele ei meeldi sinu partner

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Oma vanematele partneri tutvustamine on suur samm. Võib aga juhtuda, et su vanemad ei ole su armastatust just üleliia vaimustuses, kuid suudavad seda varjata. Kuidas aga sellest aru saada?

  1. Nad ei küsi tema kohta. Kui nad ei tunne huvi ega päri tema järele, siis seda tuleb võtta kui ohumärki, kirjutab Elite Daily. Nad võivad küll viisakusest jutu sees teda mainida, kuid teemaks ei võta.
  2. Nad võrdlevad teda sinu eelmiste partneritega. Selline käitumine on üsna ebamugav. Nad hakkavad näiteks muu jutu sees järsku rääkima, kui tore mees ikka su eks oli või meenutavad mõnda lugu temaga seoses, mis neile unustamatu mälestuse jättis.
  3. Nad ei kaasa sinu peigmeest. Kui mõnda sinu ekspeigmeest nad alati kutsusid kas õhtusöögile või mõnele muule üritusele, siis nüüd nad üritavad igal võimalikul moel teda ühistest tegemistest kõrvale jätta.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles