Kuus nippi, kuidas olla parem suudleja

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Isegi, kui sa arvad, et oled hea suudleja, siis alati tuleb kasuks mõni nipp, mis aitab olla veel parem.

  1. Vähem on rohkem. Ära suudle liiga jõuliselt nii, et partner ei saa hingata, välja arvatud muidugi siis, kui ta selleks loa annab, kirjutab Hello Giggles. Lähene suudlemisele aeglaselt ja kasvava intensiivsusega.
  2. Mõtle inimese peale, keda suudled. Mida paremini sa tajud, milline on sinu suudlemispartner, seda parem sa suudlemises oled. Kui inimene on üldiselt tagasihoidlik, siis ei tasu väga kirglikult talle kaela hüpata ja vastupidi.
  3. Kritiseeri ja aktsepteeri ka enda kohta käivat kriitikat. Võib küll tunduda piinlik kellegi suudlemist kritiseerida, kuid ainult sel viisil saab muuta olukorda paremaks.
  4. Keskendu headele asjadele. Kui sa suudled oma partnerit, siis anna märku, mis sulle selle juures meeldib. See annab signaali ka sinu partnerile sellest, mis talle meeldib ja mida sina võiks teha.
  5. Pea meeles, et suudlemine ei ole igaühe lemmikasi. Kahjuks mõned inimesed ei ole suured suudlemisfännid. Sellegipoolest on suudlemine intiimsuse ja seksuaalsuse tähtis osa ja kui sa tunned, et su partner pole sellest nii vaimustuses, siis räägi temaga. Äkki te leiate kompromissi, mis mõlemat poolt rahuldab.
  6. Ära karista ennast. Ära muretse üleliia, kuidas sa suudled ja kas see ikka on tasemel. Suudlemine areneb pidevalt ja see oleneb paljuski teisest inimesest.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles