SÕBRANNA.EE TESTIB: milline kliitorigeel viib seitsmendasse taevasse?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kindlasti oled sa kursis, et libesti võib aidata seksi ja naudingu kvaliteeti tunduvalt tõsta, kuid kas sa ka teadsid, et poelettidelt võib leida kliitorigeele, mida kindlasti ka proovida tasuks?

Väga paljud naised on erinevate uuringute ja küsitluste andmetel tõdenud, et neil on orgasmi saavutamisega raskusi. Siin võibki julgelt appi võtta kliitorigeelid, mis aitavad kogemust intensiivistada ja kergemini tippu jõuda.

Kliitorit stimuleerivaid geele on mitmesuguseid, seega otsustasime omal nahal järele proovida, milline neist see kõige parem on. Muidugi tasub meeles pidada, et iga naise keha on erinev ja mis sobib su sõbrannale, ei pruugi olla parim sulle.

Kliitorigeel ei ole sama mis libesti – seda kantakse vaid kliitorile ning piisab paarist-kolmest tilgast. Geeli eesmärk on suurendada tundlikkust.

Katses osales neli eri vanuses naist ja katsetasime nelja erinevat Eesti kaubandusvõrgus saada olevat geeli.

Foto: Tootja foto

Durex Intense kliitorigeel

Tõestatult suurendab tundlikkust ja intensiivistab kogemust, et saada vapustavaid haripunkte. 80 protsenti naistest, kes kasutasid katse ajal Durex Intense geeli, saavutasid haripunkti.

Kati (33): «Kõige parem elamus, kuid tagantjärele mõeldes võis põhjus olla ka selles, et ma täpselt ei teadnud, mida ma teen või tähele pean panema. Teisi geele testides keskendusin ma rohkem sellele, et tajuda nende mõju, seega ei suutnud ma vist hetkega piisavalt hästi kaasa minna. Pluss on kindlasti see, et geel on saadaval laiemas kaubandusvõrgustikus, miinusena tooks esile konsistentsi, paarist tilgast kindlasti jääb väheks.»

Liisa (29): «Durexi geel on parim sõber just siis, kui partnerit parasjagu käepärast võtta pole. See tegi sooloseansid kordades nauditavamaks. See asi jääb ilmselt küll pikemaks ajaks öökapi sahtlisse, et vajadusel hea haarata oleks.»

Iris (41): «Selline hea kindel mats, mis annab seksile minekut juurde isegi siis, kui väga tuju ei ole. Keha võtab tuld ja sa lendad sellega kaasa vahet pole mis meeleolus. Samas tundlikumale jätab see veidikese mehaanilise kiirenduse järelmaitse, sest ega emotsioonid ju päris sammu pidada jõua.»

Foto: Tootja foto

Viamax Sensitive geel

Toode stimuleerib verevarustust ja seega muudab piirkonna tundlikumaks. Tundlikuks tegeva mõjuga.

Kati (33): «Huvitaval kombel jättis just see geel kõige külmemaks, ehk tegi liigagi tundlikuks.»

Iris (41): «Kui võtta niipidi, et seks jääks võimalikult loomulikuks ja pööraseks, siis on see väga hea delikaatne vahend, millega saluudid veelgi võimsamaks võluda. Mõju on tugev, aistingud lendavad lakke. Samas piisavalt leebe, et asi tunduks veel päris, mitte mingi keemiliselt kiirendatud vahekord.»

Luisa (28) «Kui päris aus olla, siis ei saanud väga aru, et midagi oleks muutunud. Põnevus oli muidugi sees ja ehk tegi see juba oma töö ära.»

Foto: Tootja foto

Viamax soojendav orgasmigeel

Toode stimuleerib verevarustust ja seega muudab piirkonna tundlikumaks, lisaks soojaks tegev efekt. Paisutava, soojendava ja tundlikuks tegeva mõjuga.

Kati (33): «Väga meeldis, senini kasutusel nii paaris- kui üksikmängus. Soojaks tegev efekt on väga mõnus, samas ei tee liigselt tundlikuks.»

Luisa (28): «Ootused olid väga kõrged, sest see geel pidi olema ju midagi enamat kui see eelmine, kuid jällegi ei saanud eriti midagi aru. Kergelt muutis soojemaks, kuid ei tundnud, et see midagi erakordselt oleks muutnud. Edasised katsed on vajalikud.»

Foto: Tootja foto

ON Original orgasmiõli naistele

Tekitab sooja ja suriseva tunde. Kõik naudingud on topeltvõimsad. ON õli on kolme erineva tugevusega versiooni: Lite, Original ja Ultra.

Kati (33): «Kuna Ulakast Kaunitarist, kust geeli sain, hoiatati, et tegemist on väga võimsa geeliga, hakkasin ma seda isegi natuke kartma. Õnneks selgus, et hirm on alusetu ja kliitorit see päris ära ei kõrveta – naudingule lisas kraade aga kõvasti. Soovitan!»

Liisa (29): «See geel jättis meie magamistuppa üsna kustumatu jälje. Tunne oli täpselt selline, nagu oleks orgasmiga seitsmenda taeva asemel umbes viieteistkümnendasse jõudnud. Kindlasti hea abimees kõigile, kes muidu lõpuni jõudmise nimel keskmisest rohkem vaeva näevad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles