Kas juukselõikust on parem teha märgadele või kuivadele juustele?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Oled sa kunagi mõelnud, miks ühed juuksurid lõikavad juukseid siis, kui juuksed on märjad, teised siis, kui on juba kuivaks föönitatud? Õige vastus on, et see oleneb sellest, millist lõpptulemust ootad.

Juukselõikus märgadele juustele on parim siis, kui soovid enam-vähem sirget ja täpset lõiget. Märgi juukseid lõigates on juuksuril võimalik teha korrektset lõiget. Samuti eelistatakse seda meetodit lühikese soengu puhul.

Kuivadele juustele teostatakse lõikust juhul, kui soovid loomulikku, pisut korratut lõikust. See sobib hästi ka lokkis juuste korrastamiseks. Kuivade juuste lõikamine annab selle eelise, et näitab koheselt lõpptulemust. Kui juustega on mingeid probleeme, näiteks ühel küljel on juuksed paksemad kui teisel, siis võimaldab kuivlõikus juuksuril ühtlustada juuste väljanägemist vastavalt vajadusele, kirjutab Women´s Health.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles