Pildid: kiusatavast sai vitiliigost hoolimata modell

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanadalanna Kyra Furlong on uhkusega omaks võtnud vitiliigost tekkinud nahalaigud ja kannab uhkusega hüüdnime Dalmaatslane.

Nüüd on Kyra 20-aastane ja näitab end julgelt moelaval. Lapsepõlves tundis aga oma nagahaiguse pärast suurt häbi ja kattis end alati võimalikult kinni, edastab Caters News.

Kui Kyra oli veel väga väike, ei osanud ta oma nahka häbeneda ja lasi sõpradel end Dalmaatslaseks kutsuda. Probleemid tekkisid teismeeas, kui õelad eakaaslased võrdlesid teda lehma ja kaelakirjakuga. Nahalaikude peitmiseks kandis neiu pakse sukki, pikkade varrukatega pluuse ja ohtralt jumestuskreemi.

Kyra Furlong.
Kyra Furlong. Foto: ALI SAREMI / CATERS NEWS/Caters News Agency

Alles siis, kui Kyra leidis internetist teisi omasuguseid ja hakkas nende abil oma enesehinnanguga tööle, suutis ta lõbuks end valehäbiahelatest lahti murda. Saades enesekindlamaks ja mõeldes oma õnnele, julges ta taas oma nahka näitama hakata.

Alles selle aasta alguses võttis Kyra esimest korda osa suuremast fotosessioonist, mille järel ta sai hakkas nägema oma nahka kui kunsti. Pärast seda on ta järjest saanud modellitöö pakkumisi ja  nüüd osales juba Toronto moenädalal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles