Neli viisi, kuidas südame murdnud lahkuminek enda kasuks pöörata

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Kellelegi ei meeldi lahkuminekud, isegi kui sa tead, et nii on kõigile parem. Lahkuminekud on valusad, see põhjustab eneses kahtlemist ka siis, kui sa tead, et andsid endast parima ja oled suurepärast suhet väärt.

Viha on kerge tekkima, sest järjekordselt mängisid sa oma südamega, panustasid aega, energiat ja ressursse, kuid jälle pidid pettuma. Ning ilmselt hiilib hinge ka kartus, et sa jäädki igaveseks üksinda.

Your Tango annab nõu, kuidas südame murdnud lahkuminek siiski enda kasuks pöörata.

1. Sa saad keskenduda oma vigade parandamisele.

Kui sa oled tegelenud enda arendamisega ning kohtad lõpuks meest või naist, kes on sama teinud, siis jääte te suurema tõenäosusega kokku, sest teate, mida endasse panustamine tähendab. Te mõlemad oskate kasutada enesearengut kui tööriista, et suhet tugevdada.

2. Sinu uskumused ei pruugi loogilisel tasandil «töötada».

Loogilisel tasandil sa ju tead, et on häid suhteid, aga kui sa sügaval sisimas usud, et mehed jätavad sind alati maha, siis just see uskumus on põhjuseks, miks sa pidevalt samu halbu suhtemustreid kordama kipud. Sa võid teadlik olla, et tegelikult oled «hea saak», aga kui lapsepõlvetrauma või eks on põhjuseks, miks sulle on sisendatud, et sa pole piisavalt hea, siis on raske sellest välja murda.

3. Sa saad õppida, kuidas alateadvust enda kasuks tööle panna.

Kui sa ka tegelikult tunned end tugeva, enesekindla ja õnnelikuna, tõmbad sa ligi samade omadustega inimese, kes võngub sinuga samal sagedusel. Lõpeta enese maha tegemine, ära ole enam ohver, sest just selline suhtumine tõmbab ligi mehi, kes tahavad sind «päästa», kuid ei suuda sind iialgi austada ega võrdsena võtta.

4. Sinu tunded on need, mis loovad reaalsust.

Sa märkad, et suudad maailma muuta, kui hakkad tähele panema oma tundeid ja emotsioone. Millised tunded on sul oma töö, sõprade, meelelahutuse... kõige suhtes? Oma tundeid muutes lood sa energiat, milles igapäevaselt viibid. Kui sa oled kurb, vihane ja pettunud, ei saa sa eeldada, et niisama lihtsalt maailm su ümber muutub. Muutmist pead alustama iseendast - kui oled rõõmsameelne, optimistlik, tänulik ja enesekindel, siis tõmbad sa ligi positiivset energiat ja inimesi. Ja just seda sa ju tahad ja vajadki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles