Viis asja, mida jõulude ajal teha, kui oled vallaline

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kui sul pole enda peret, siis on sul võimalus teha jõulude ajal just neid asju, mida sa soovid. Mõned vahvad nipid, kuidas veeta jõule vaba ja vallalisena!

  1. Kaunista oma kodu. Vii oma kodu jõulumeeleollu. Too tuppa kuusk või süüta küünlad, kirjutab Elite Daily. See, et sa oled üksi, ei tähenda, et sa ei võiks vaeva näha.
  2. Pane kokku oma lemmikjõululaulude plaat. Selle saad peale panna, kui sul näiteks tulevad sõbrad külla või millal iganes tuleb sul tuju jõululaule kuulata.
  3. Tee head. Jõulud ei ole ainult saamise püha, vaid ka teistele head tegemise aeg. Võta osa mõnest vabatahtlikust kodutute või kellegi muu sulle südamelähedase tegevuse abiprogrammist. Samuti võid alati raha annetada või abivajajat toetada.
  4. Ole soojas ja mõnule. Pane selga oma soe jõulukampsun, keeda endale tassike teed ja vaata oma vana lemmikfilmi või loe lemmikraamatut. Tee enda olemine mõnusaks.
  5. Suhtle sõpradega. Kutsu mõni sõbranna välja või tee väike jõulupidu. Isegi kui neil on perekondlikud kohustused, siis ühe õhtu sõpradega veeta leiavad nad alati.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles