Mida teha, kui sinu partneri pere ei salli sind?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Kohtumine partneri perega võib kujuneda üsna ebamugavaks. Mida teha, kui tunned, et sinu partneri pere ei salli sind?

1. Vii kingitus

On see manipuleeriv, viia partneri perele kingitus selleks, et neile meeldida? Kindlasti. Aga kas peaksid seda tegema? Loomulikult. Kellele ei meeldiks, et neid meeles peetakse väikese meenega? See võib olla mingi hea toit, kodukujunduseks mõeldud element, midagi olulist, millest partner sulle rääkinud on.

2. Ära suhtu nende kodusse kui hotelli

Ära oota, et sulle oleks valmis pandud pehmed rätikud ja soe toit ootab laual. Muidugi on väga armas, kui nad sinu saabumiseks on nõnda ette valmistunud. Aga ära unusta, et see on nende kodu ja sa oled seal külaline. Käitu vastavalt.

3. Rõhu sarnasustele

Sulle meeldivad koerad? Su tulevasele ämmale ka? Siis see on teema, millega end meeldivaks teha. Leia ühiseid huvisid nii partneri vendade-õdede, aga ka ema-isaga. Olgu selleks loomad, töö, kodu või trenn. Tee enne oma partnerilt pisut eeltööd, nii saad kohe külla minnes trumbid lauale lüüa.

4. Ära võta isiklikult

Kui oled kasutanud kõiki eelnevaid nippe ning ikka tunned, te suhted teie vahel ei soojene, siis lase sel olla. Ei saa sundida inimesi kedagi meeldima. Ära võta asju isiklikult, nende kahtlustava oleku taga võib olla hoopis mõni muu põhjus. Anna aega.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles