10 asja, mida teevad väga õnnelikud ja armastavad paarid

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kes meist ei unistaks toimivast ja õnnelikust suhest. Sellegipoolest võib aastatega koos olles tekkida tüdimus ja kaduda sära, mida on raske tagasi tuua. Kuidas aga mõned inimesed suudavad kogu aeg õnnelikud olla?

  1. Nad väärtustavad oma suhet väga kõrgelt. Selleks, et suhtes õnnelik olla, on vaja see suhe enda jaoks oluliseks mõelda, kirjutab Prevention. Kui panna suhe esikohale, siis ollaksegi õnnelik.
  2. Nad teevad pidevalt oma suhtega tööd. Isegi kui on koos oldud 10 või 20 aastat, siis ei tohi jätta suhet unarusse. Käige regulaarselt kohtingutel, puhkamas või tegelege koos hobidega.
  3. Nad näevad elu läbi huumoriprisma. Elu on liiga lühike, et seda kogu aeg tõsiselt võtta. Õnnelikud paarid naeravad, teevad nalja nii üksteise kui elu üle.
  4. Neil on ühised väärtused. Kaks inimest, kes usuvad sarnastesse ideedesse, on ka koos õnnelikumad. Kui näiteks mõlemad väärtustavad koos veedetud aega rohkem kui raha, siis on nad ka koos õnnelikumad.
  5. Nad aktsepteerivad ja on üksteisele tänulikud. Kõigil on mõned jooned või küljed, mis ehk nii palju üksteise juures ei meeldi, kuid õnnelikud paarid aktsepteerivad üksteise puudusi ja vigu. Samuti ei unusta nad üksteist tänada ja väärtustada.
  6. Nad tahavad mõlemad suhtes olla. See võib küll kõlada elementaarselt, kuid paljud inimesed tegelikult on suhtes kas harjumusest või üksinduse hirmust. Õnnelik saab olla ainult siis, kui päriselt ka tahetakse koos olla.
  7. Nad võtavad ühiselt vastutuse. Kui nad peaksid tülitsema, siis nad paluvad andeks ja unustavad halva ega heida seda hiljem partnerile ette.
  8. Nad ei ole pika vihaga. Pikalt kellegi peale vihane olemine tekitab ainult lisapinget ja lõhub suhet ning õnnelikud paarid saavad sellest aru.
  9. Nad on üksteise suhtes ausad. Nad ei valeta ega varja üksteise eest olulisi ja tähtsaid asju.
  10. Nad ei klatši üksteist. Isegi kui nad on tülis, siis nad ei räägi teistele üksteise kohta halba ega negatiivset.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles