Kaheksa «piinlikku» asja, mida peaks kindlasti oma partneriga jagama

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Toimiv ja terve suhe nõuab avatust ja ausust. Samuti ei tohiks teatud asju, mis esmapilgul tunduvad ehk piinlikud, partneri eest kindlasti varjata. Mis need on?

  1. Sinu seksuaalfantaasiad. Võib olla natuke ebamugav rääkida oma salajastest seksuaalfantaasiatest, kuid kui sa soovid, et teil oleks võimalikult hea seks ja teineteisemõistmine, siis tuleb see kasuks, kirjutab Bustle.
  2. Sinu vaimne tervis. Kui sul on kunagi olnud depressioon või mingi muu vaimne häire, siis sa peaks seda kindlasti oma partnerile mainima. Kasvõi selle pärast, et kui midagi peaks tulevikus juhtuma, siis saab ta sind paremini aidata ja mõista.
  3. Suguhaigused. Kuigi sellest rääkimine on ebamugav ja sa seda ehk häbened, siis su partneril on õigus teada, mis haigusi sa oled põdenud ja et sinu tervisega on nüüd kõik korras. Kõige õigem oleks teil mõlemal käia ära arsti juures ja teha ära suguhaiguste testid.
  4. Sinu suured unistused. Kui sul on unistused, mis ehk tunduvad liiga imalad ja piinlikud, et rääkida, siis parem on need paljastada nüüd, kui siis, kui neid ellu viima hakkad. Kui su partner sind armastab, siis ta aktsepteerib ja toetab ka sinu eesmärke ja unistuste täitumist.
  5. Väikesed «valged valed». Kui sa oled näiteks teeselnud orgasmi või ütlenud, et sulle meeldivad mingid asjad partneri juures, mis tegelikult ei meeldi, siis on aeg tõde tunnistada.
  6. Sinu traumad. Kui sul on olnud raskeid ja valusaid momente elus, mis on jätnud sinu hinge kustumatu jälje, siis oleks hea, et seda teaks ka sinu partner.
  7. Raha- või võlaprobleemid. Kui sul on rahalisi raskusi või võlgu, siis ei ole häbiasi arutada seda kaaslasega. Äkki saab ta sind aidata või anda nõu, mida teha.
  8. Sinu salajased intiimprobleemid. Kui sul on näiteks väga tundlik seedimine või gaasid, siis varem või hiljem su partner märkab seda niikuinii. Seega võid talle samahästi ka oma piinlikke probleeme tunnistada, sest sa oled ju kõigest inimene.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles