Viis põhjust, miks mõned inimesed ei taha suhet

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kui sul on ette tulnud olukordi, kus kohtad väga toredat inimest, kuid üsna pea selgub, et ta suhet ei taha, siis põhjused võivad olla järgmised.

  1. Ta tegelikult on juba suhtes. Võib olla, et ta pole oma praeguses suhtes kindel ja lihtsalt uudishimust vaatab ringi, kirjutab Elite Daily.  Fakt on aga see, et kui ta ütleb, et ta ei taha suhet ja isegi kui ta pole oma suhtega päris rahul, siis sinna ei saa midagi parata.
  2. Ta reisib pidevalt töö tõttu. Mõned inimesed ei soovi ennast siduda, kui neil on töö, mille tõttu on nad on pidevalt eemal. Pikamaasuhe ei ole igaühe jaoks.
  3. Tal on depressioon või stress. Näiteks võib selle taga olla mõne pereliikme haigus või on tal tööl probleeme – põhjuseid võib olla palju.
  4. Ajastus on vale. Nii uskumatult, kui see ka ei kõlaks, võib tõesti juhtuda, et kohtute lihtsalt valel ajal ja vales kohas.
  5. Ta ei ole suhteks valmis. Ta võib isegi olla armunud, kuid kui ta teab, et ei ole võimeline pakkuma teisele seda, mida ta vajab, siis ta ei taha ennast siduda. Ta võib-olla otsib lihtsalt meelelahutust ja seksi, mida ei saa ka pahaks panna, eriti kui ta on oma kavatsused kohe selgeks teinud.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles