Ithaka Maria: mulle meeldib mõelda, et üle ühe partneri elus on juba palju

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater".  Aasta seksikaim naine - Ithaka Maria Rahula, mees- Stig Rästa
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater". Aasta seksikaim naine - Ithaka Maria Rahula, mees- Stig Rästa Foto: Jelena Rudi

Äsja Kroonika aasta seksikaima tiitliga pärjatud laulja Ithaka Maria Rahula (31) ütles ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et talle meeldib mõelda, et üle ühe partneri elus on juba palju ja palju partnereid pole vaja.

«Muidugi tuleb ÕIGET oodata - õiget inimest, kellega soovitakse vastastikku teineteist õnnelikuks teha, kellega koos soovitakse kogeda ja õppida armastama, kellega energia ja huvid klapivad,» soovitas Ithaka Maria noortele, lisades, et soovitab hoolega mõelda, keda usaldada ja kellega end jagada.

Sõna «seksikas» avastas naine enda jaoks üsna noore tüdrukuna, 9-10-aastaselt.

«Mitu suve järjest olid Nõmmel naabermaja peal ehitajad. Atraktiivsed, tol ajal meist plikadest muidugi oluliselt vanemad tüübid, kes puhkepausidel meile «harivaid» ajakirju tutvustasid. Kõige kenam neist vestles minuga sageli ja me mängisime vahel sulgpalli. Kord oli hästi palav ilus suvine ilm. Mu mängukaaslasel olid jalas lühikesed punased spordipüksid. Musklis, mehiselt karvased jalad olid kenasti nähtaval ning siiralt naeratavad silmad ja suu…,» kirjeldas Ithaka Maria eredalt mällu sööbinud pilti erutavast mehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles