Epp Petrone selgitab, kuidas ta «Kuuuurija» saates mainitud Kehakliinikuga seotud on

Epp Petrone
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Petrone ja Dagmar Lamp.
Epp Petrone ja Dagmar Lamp. Foto: Madis Sinivee

Eileõhtuse Katrin Lusti «Kuuuurija» saatelõik on ka minu isikuga otsapidi seotud, kirjutab Epp Petrone oma Facebooki seinal. Vaatasin selle lõigu ära ja sain aru, et oleks vaja selgitada: mis on minu (st Indiast.ee kivipoe) suhe Kehakliinikuga.

Saatelõigu lõpupoole annab Katrin Lust vihje, et keegi anonüümseks jääda sooviv naine rahastab kahte võitlevat kliinikut ja on neile müügiks ka kive andnud. 

Vastus on: minule kuuluv Indiast.ee kivipood on küll müügiks kive andnud, aga mitte midagi muud ma rahastanud nendes kliinikutes ei ole. Mul on küll tuttavaid, kes on Krislini juures hooldustes käinud ja üks neist kirjutaski mulle, et on üks selline armas särtsakas Krislin, suur kiviarmastaja ja te võiksite omavahel suhelda. Peagi võttiski Krislin ise minuga ühendust ja seda võin ma öelda: Krislini huvi ja õpitahe kivimaailma suhtes on imeline. Just see on see kokkupuutepunkt, kuidas mina olen Krislini kliinikutega (täpsemalt Kehakliinikuga) seotud. 

Viibisin mõni nädal tagasi Kehakliiniku avapeol just sel põhjusel: minule kuuluv kivipood www.indiast.ee on andnud Kehakliiniku fuajeesse müüki ehteid ja kive. Kehakliinik on Indiast brändi edasimüüja, frantsiisivõtja – kui juriidilisemas keeles väljenduda. Ja mina ei ole kuidagi ei selle firma ega ka ühegi teise ilustuudio osanik ega rahastaja.

PS. Kogu sellest segasest lõigust jäi mulle meelde üks lause. «Inimesed on head.» Toetan Krislinit selles segases eluperioodis ja pea alati see südames: inimesed on head.

PPS. Suhtlesin just kiirelt ka lõigu autori Katrin Lustiga, kes kinnitas, et teab õige salarahastaja nime, ta oli üllatunud, et keegi seda vihjet minuga võiks siduda. Oli lihtsalt kokkusattumus, et ka see n-ö salarahastaja oli (enne minu ja Krislini koostööd) kunagi varem Krislini juurde kive müüki viinud. 

Kallistused ja tervitused kõigile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles