Kuidas kindlustada, et esimene kohting ei jääks viimaseks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Esimene deit oli tore, kuid järgmine jäigi tulemata? Järgmine kord arvesta nende kuue punktiga, mida mees sinult esimesel kohtingul ootab.

Saabu õigel ajal

Moodne hilinemine pole enam ammu moodne. Küsitluse järgi hindasid vastajad seda kõige olulisemaks näitajaks. 

Pinguta esmamulje jaoks

Mitte selleks, et näida kellegi teisena. Näita, et sul pole sellest kohtingust ükskõik. Kui saabud dressides ja väsinuna, ei jäta see sinu kaaslasele eriti head muljet. Esmamuljet saab jätta vaid ühe korra.

Küsi kvaliteetseid küsimusi

Sa võid ju küsida, kuidas tema päev on läinud, kuid esimesed kohtingud pole selleks. Näita, et tunned huvi, kes ta inimesena on. Läbimõeldud küsimused eeldavad partnerilt pikemaid ja sügavamaid vastuseid kui faktilised vastused. 

Väldi negatiivsust

Halvad kohtingud, nõmedad eksid ja nii edasi. Kuigi võib tunduda vahva teema, mida üksteisele jagada, siis jäta need mõneks hilisemaks korraks. Ära too esimesele kohtingule kaasa negatiivseid teemasid. 

Maksa enda eest

Või vähemalt paku, et maksad. Mees võib sellest keelduda ja ise maksta, kuid see, et oled valmis ja päriselt nõus enda eest maksma, näitab mehele nii mõndagi. 

Näita, et ootad järgmist kohtingut

Ei, see ei pea olema pealetükkiv. Küsi, kas ta on käinud söömas mõnes uues söögikohas või maitsnud kooke nurgapealses pagariäris. See sätib juba alateadlikult tooni teie järgmiseks kohtumiseks.

Allikas: DailyMail

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles