Internet on marus: järelevalveta laps rikkus poes 1300 dollari väärtuses kosmeetikat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jumestuskunstnik Brittney Nelson käis nädalavahetusel USAs Georgias asuvas Sephora kosmeetikapoes ja sai šoki, kui nägi puruks torgitud Make Up For Ever lauvärvitestreid.

Nelson tegi katkistest lauvärvidest pildi ja postitas selle koos vihase kommentaariga Facebooki. Pilt on kulutulel edasi levinud ja tekitanud arutelu, kas lapsi tohib endaga kosmeetikapoodi kaasa võtta, edastab Insider.

Kuigi Nelson tunnistab, et ta ei näinud otseselt pealt, kuidas laps lauvärve lõhkus, sattus ta peale hetkel, mil ema ja laps leti juurest minema kiirustasid. «Sädelevad jalajäljed olid tõestuseks, et tegu oli väikese inimesega,» kirjutas kosmeetik.

Paljud vihased inimesed on avaldanud sotsiaalmeedias arvamust, et lapsed tuleks poodi minnes koju jätta. Teised kommenteerijad on aga marus, et jälle süüdistatakse lastega emasid ja heidetakse Nelsonile ette, miks ta lapsi vihkab.

Jumestuskunstnik Nelson oli enda sõnul hämmingus, et osa kommenteerijaist hoopis tema peale pahased on. «Ma olen aastate jooksul näinud must miljon testreid, mille väikesed inimesed on hävitanud. Ma ei häbista seda ema ega vihka last. Ja kui ma näen kuskil poes, et mõni laps nii teeb, siis ma ei karda sekkuda ja ema aidata!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles