Viis olulist asja, millele tähelepanu pöörata, kui üritad rasedaks jääda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Paljud paarid proovivad kuid ja isegi aastaid, et last saada. Teadlaste sõnul on aga mõned lihtsad tegevused, mis soodustavad viljakust.

  1. Loobu «rahulik olemisest». Kuigi levinud nõuanne last soovivale naisele on lõdevstuda ja olla rahulik, ei ole sellest tegelikult kasu, kirjutab Daily Mail. Proovi hoopis oma emotsioone avada ja neid oma partneriga jagada.
  2. Mõtle, et oled juba oma unistuse saavutanud. Kui sul on vaim raseduseks valmis, siis on ka suurem tõenäosus, et käitud edaspidi sellisel viisil, mis aitab sul eesmärgini jõuda.
  3. Kanna lahtiseid juukseid. Tunne ennast vaba ja õnnelikuna. See aitab sind emotsionaalselt õigesse suunda liikuda. Mine välja tantsima või trenni ning ära konuta kodus.
  4. Seksi. Kui rasedaks jäämise soov on väga suur, võib seks muutuda kohustuseks. Ürita aga seksi nautida ilma eostamisele mõtlemata.
  5. Veeda aega õigete inimeste seltsis. Kui lastega sõbrannad teevad sinu olemise ebamugavaks, siis ära nendega liiga palju suhtle. Veeda aega inimestega, kes sind ei survesta ja ega pane halvasti tundma.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles