Kaheksa tuntud staari jagavad oma nippe, kuidas püsida vormis

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wenn Ltd / Vidapress

Kui sa imestad, miks Hollywoodi staarid nii heas vormis on, siis asi ei pruugi olla ainult heades geenides, vaid ka lihtsatest nippides. Vaata, mis need on!

Jennifer Lopez

Jenniferi salanipp on hoidumine alkoholist, kohvist ja sigarettidest, mis tema hinnangul on kõige parem viis hoida oma nahk noore ja särvana.

Jennifer Aniston

Peale jooga ja tervisliku dieedi teeb Jennifer ise süüa. Näiteks lasanjes kasutab ta pastalaastude asemel köögivilju ning pasta carbonara tegemisel kalkunipeekonit.

Cher

Cher näeb välja uskumatult nooruslik ning tema nipp on trenn, mida ta harrastab koguni viis kord nädalas.

Cindy Crawford

Kunagine supermodell joob iga hommik tassi rohelist teed ja proteiinismuutit. Peale selle peab ta väga oluliseks hommikusööki, mis on muidugi vitamiini ja mineraalirikas.

Reese Witherspoon 

Kuigi Reese armastab ülekõige praetud kana, küpsetisi ja palju muud kaloririkast, siis sööb ta neid ainult pidudel või erilise sündmuse puhul. Tema igapäevadieet koosenb juurviljadest ja proteiinirikkast toidust.

Halle Berry

Halle nipp on see, et ta sööb vähe, kuid tihti ning eelistab igas roas juurvilju. Halle peab jälgima oma dieeti väga hoolega, kuna põeb ka diabeeti.

Julia Roberts

Julia on palkanud endale isegi tervisenõustaja ja üritab süüa vähe süsivesikuid ja rohkem juur- ja teravilju ning proteiini. Hommikul sööb ta näiteks müslit marjade ja jogurtiga, lõunaks spinati-liha filotaignapirukat ning õhtuks lõhet koos kinoa ja juurviljadega.

Nicole Kidman

Nicole lähtub n-ö 80-20 süsteemist ehk 80 protsenti ajast sööb ta tervislikult ja 20 protsenti patustab ehk lubab endale head ja paremat. Ta ei usu, et enda täielik toiduga piiramine, kellelegi hea on.

Allikas: Good Housekeeping

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles