Head meestepäeva! Õige Eesti mees on kooli ajal kratt, ülikoolis peoloom, hiljem pühendunud isa

Lugeja kiri
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: StockSnap / CC0 Licence

Meie Dove'i lugejamängu raames kirjutas meile ka Katrina, kes kirjeldab, milline on tema meelest õige Eesti mees. Loosi tahtel võitsid Dove'i mehised kinkekotid Kalle ja Katrina. Head meestepäeva!

Õige Eesti Mees ongi seesama eesti mees - kooli ajal kratt, ülikoolis peoloom, hiljem peaaegu pühanduv pereisa, vabal ajal tõsine rahvasportlane!

Ilma sihita solvata Eesti Meest piirkonna järgi, peab siiski tõdema, et nad on üsna eripalgelised (seda kõike, muidugi, Õige Eesti Naise hüvanguks ;) )! Lõunapoolt võime leida tantsulembesemaid ja emotsionaalsemaid isendeid, idast temperamentemaid, põhjast töönarkomaansemaid ja üle lahe ka Kalevipoja võsukesi.

Siiski on igaühel neil põhjus esindada enda olekut - just neile omane elustiil on see, mis sobib neid ümbritsevasse konteksti! Just tema tüübile omased iseloomuomadused köidavad mõnd naist või tütarlast, just tema on ainuosav milleski!

Nii et Tõeline Eesti Mees on see, kes julgeb olla tema ise :)!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles