14 kuulsat meest, kes maksavad eksnaistele kõige suuremaid lapsetoetusi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen oma tütre Lolaga 2009. aastal.
Charlie Sheen oma tütre Lolaga 2009. aastal. Foto: Vida Press

Paljudes staaridel on oma elustiili tõttu raske suhteid hoida, kuid see ei takista neid lapsi saamast. Kui on paks rahakott, on ka suured väljaminekud ja tavainimesele üüratuna näivad elatisemaksed.

Charlie Sheen.
Charlie Sheen. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/TIMMS / XPOSUREPHOTOS.COM

Charlie Sheenil tuleb maksta eksnaisele Denise Richardsile nende tütarde Lola ja Sami elamiskulude katteks 55 000 dollarit kuus. Täpselt sama palju tuleb tal maksta ka eksile Brooke Muellerile kaksikutest poegade Bobi ja Maxi toetamiseks, ehk kokku 110 000 dollarit kuus. Sheen on eksnaistega pidevalt vaenujalal ja pole teada, kui palju ta tegelikult alimente maksnud on.

Kirk Kerkorian.
Kirk Kerkorian. Foto: TIM SHAFFER/REUTERS

Ärimehel Kirk Kerkorianil kästi 2010. aastal maksta eksnaisele Lisale tütre elamiskulude katteks 100 000 dollarit kuus. Sellest naisele ei piisanud ja ta kaebas kohtuotsuse edasi, et tütre ratsutamiskulude tõttu tõstetaks alimente 400 000 dollarini. See soov ei läinud kohtus läbi.

Brendan Fraser.
Brendan Fraser. Foto: ROBYN BECK/AFP

Brendan Fraser pöördus 2013. aastal kohtusse, vähendada 75 000 dollari suurust elatist, mida ta maksis eksnaisele Afton Smithile kolme lapse Griffini, Holdeni ja Lelandi eest. Fraser kurtis, et ta pole enam näitlejana nii edukas kui varem ja ei suuda nõnda palju maksta. Naisel õnnestus aga tõestada, et mees varjas 9 miljoni dollari väärtuses sissetulekuid.

Sean Combs.
Sean Combs. Foto: BACKGRID/BACKGRID

Sean «Puff Daddy» Combs hakkas 2001. aastal oma toona kolmeaastase poja Christiani eest Kim Porterile elatist maksma 20 000 dollarit kuus. Kohtuotsuse järgi peab ta seda tegema seni, kuni poeg on 21-aastane. Lisaks tuleb Combsil maksta 35 000 dollarit kuus Mysa Hylton-Brimile, kes kasvatab nende poega Justinit.

Nasir Bin Olu Dara Jones.
Nasir Bin Olu Dara Jones. Foto: Bj

Kui Nas ja Kelis 2010. aastal lahku läksid, tuli Nasil maksta endise abikaasa ja poja Knighti elamiskulude katteks 600 000 dollarit aastas. Kui esialgu tuli tal maksta 40 000 dollarit kuus, siis mõne aja pärast tõstis kohtunik igakuise summa 51 000 dollarini, et katta lapse kasvatamise seotud kulud. Nas ei olnud selle otsuse üle sugugi õnnelik.

Eddie Murphy.
Eddie Murphy. Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Pärast seda, kui DNA-test tõestas, et Mel B tütre isa on tõepoolest Eddie Murphy, tuli mehel igakuiselt 50 000 dollarit elatist maksma hakata.

Francois-Henri Pinault.
Francois-Henri Pinault. Foto: FRANCOIS GUILLOT/AFP

Ärimees Francois-Henri Pinault pidi kohtuotsuse järgi maksma eksnaisele Linda Evangelistale poja Augie kasvatamise kulude katteks 46 000 dollarit kuus. Mees kaebas otsuse 2012. aastal edasi ja kuigi summa pole avalikkusele teada, jäi see kuulujuttude järgi samaks, mis naine küsis.

Terrell Owens.
Terrell Owens. Foto: Christian Petersen/AFP

Terrell Owensil on nelja naisega neli last, kellele ta maksab kokku elatist ligi 45 000 dollarit kuus. Mees on meedias kurtnud, et on teinud halbu investeerimisotsuseid ja elatiste maksmise tõttu on tal näpud põhjas. See võib ka olla põhjus, miks endine sportlane nüüd nii palju tõsielusaadetes osaleb.

Russell Simmons.
Russell Simmons. Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM

Russell Simmons läks Kimora Lee Simmonsist 2009. aastal lahku ja pidi kohtu otsusel kahe lapse toetuseks maksma 40 000 dollarit kuus. Seda tuleb tal teha seni, kuni tütred Ming ja Aoki on 19-aastased.

Tom Cruise.
Tom Cruise. Foto: HANNIBAL HANSCHKE/Reuters

Võrreldes mõne teisega ei ole Tom Cruise’i alimendid sugugi nii suured. Nimelt tuleb tal kui ühel rikkaimal staaril maksta Katie Holmes’ile Suri elamiskulude katteks «vaid» 33 000 dollarit kuus.

Val Kilmer.
Val Kilmer. Foto: Mark Humphrey/AP

Val Kilmer maksab eksnaisele Joanne Whalley’le alates 1996. aastat Jacki ja Mercedese kasvatamiseks 27 500 dollarit kuus. Whalley kurtis, et mees pole raha ära maksnud, mistõttu tuli Kilmeril oma New Mexicos asuv rantšo maha müüa.

Stevie Wonder.
Stevie Wonder. Foto: Dennis Van Tine/starmaxinc.com/Starmax/PA Images

Stevie Wonderil on kokku üheksa last. Kahe lapse elamiskulude katteks maksab ta eksnaisele Kai Millard Morrisele 25 000 dollarit kuus.

Mick Jagger.
Mick Jagger. Foto: PIERRE VILLARD/SIPA/PIERRE VILLARD/SIPA

Mick Jagger maksab alates 2001. aastast modellist eksnaisele Luciana Moradile 25 000 dollarit kuus poja Lucase kasvatamise toetuseks. Esialgu maksis Jagger 10 000 dollarit kuus ja kui naine nõusid 35 000 dollarit, lepiti kokku, et igakuiseks elatiseks jääb 25 000 dollarit, kuni Lucas saab 21-aastaseks.

Donald Trump.
Donald Trump. Foto: Kevin Lamarque / Reuters / Scanpix

USA president Donald Trump maksis vahepeal eksnaistele väidetavalt kokku kuni miljon dollarit aastas. Eksnaisele Marla Maplesile maksis ta kuni 2015. aasta oktoobrini 25 000 dollarit kuus, kuni Tiffany sai 21-aastaseks.

Allikas: Ranker

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles