Tanja Mihhailova kingib emale aega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Mihhailova.
Tatjana Mihhailova. Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Lauljatar Tanja Mihhailova üllatab homme enda ema, kinkides talle aega, mida polnud tuleval nädalal esietenduva «Abba» proovide kõrvalt kerge leida, kuid mis on kaugel elava ema jaoks ilmselt kõige erilisem tänuavaldus.

Emadepäeva peab Tanja loomulikult väga oluliseks sündmuseks, sest tänu vanematele me ju siin ja praegu olemegi. Pealegi on tema emal määrav roll tütre jõudmises lavalaudadele: «Ema viis mind laulu- ja tantsustuudiosse, kui olin neljane, nii et on palju, mille eest talle tänulik olla.»

Samas ei ole see päev, mil naine enda ema kingitustega üle puistaks: «Lilled, kommid jms ei ole emadepäeva puhul kohustuslikud. Ma pigem üllatan teistel päevadel, siis kui ta tõesti üllatub.» Näiteks kui Tanja emale Kohtla-Järvele külla läheb – mis tiheda töögraafiku tõttu õnnestub üpris harva – viib ta emale tavaliselt ka midagi vajalikku ja huvitavat.

Päevakangelast peab lauljatar emadepäeval igal juhul alati meeles ning sageli õnnestub head soovid tänu pealinnas elavale vanaemale siiski isiklikult edasi anda. «Käin vanaema juures ja väga tihti tuleb ema ka siis Tallinnasse – siis ma ühtlasi näen ka oma ema ja saan lilli viia,» rääkis Tanja.

«Kui on rohkem aega, siis läheme kuskile istuma, aga kuna meil on ka vanaema, kes väga tihti ei käi kaugel väljas, siis eelistame kodus olla,» kirjeldas ta emadepäeva, mil naised tavaliselt pigem omakeskis veidi šampust ja kooki naudivad.

Naine usub, et ema jaoks teebki emadepäeva eriliseks võimalus tütrega koos aega veeta, sest üldiselt tähendavad teiste pidu- ja puhkepäevad artistile tööaega. Praegugi käivad Vanemuises viimased pingsad proovid enne Tanja ülesastumist järgmisel nädalal lavale jõudvas «Abba» tantsuetenduses.

Eneselegi ootamatult sai lauljatar homse päeva õnneks vabaks ning kavatseb selle koos ema ja vanaemaga Tallinnas veeta: «Nemad veel ei tea, et ma tulen. Arvan, et ma ei ütle ka,» otsustas Tanja emadepäevaks lähedastele rõõmsa üllatuse valmistada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles