Seitse nõuannet selleks, et suhe jääks kestma

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Võib juhtuda, et isegi kui armastus on suur ja tugev, siis ikkagi minnakse lahku. Kuidas aga teha nii, et seda ei juhtuks?

  1. Proovi olla veel toredam, kui sa juba oled. Teadlaste hinnangul on õnneliku ja õnnetu suhte vahe selles, kui palju positiivseid interaktsioone paari vahel toimub, kirjutab Pure Wow. Seega isegi kui arvad, et oled positiivne ja tore, siis proovi olla seda veel rohkem.
  2. Jagage igapäevategevusi võrdselt. Näiteks kodutööd – uuringud kinnitavad, et paarid, kes teevad võrdselt kodutöid, on ka pikemalt koos.
  3. Postita sotsiaalmeediasse pilte nii vähe, kui võimalik. Tuleb välja, et mida ebakindlam inimene suhtes on, seda enam paneb ta üles pilte oma partnerist või partneriga koos. Hoia sellega piiri!
  4. Ärge suhelge kogu aeg telefoni teel. Teadlased kinnitavad, et paarid, kes suhtlevad rohkem näost-näkku, püsivad ka kauem koos. Pealegi võib telefoni või tekstisõnumite teel paljugi olulist kaotsi minna.
  5. Ütle aitäh! Kõik tahavad, et neid hinnatakse ja oluliseks peetakse, seega ära võta seda iseenesestmõistetavalt. Tuleta oma kallimale meelde, kui oluline ta sulle on.
  6. Seksige vähemalt korra nädalas. Tuleb välja, et iga nädal seksimine võrdub sama rahulolu ja õnne tundega, kui keegi annaks sulle iga kuu lisa 500 eurot!
  7. Proovige uusi asju. Kas selleks on eksootiline reisisihtkoht, sport või mõni huvitav hobi – kindlasti leidub midagi, mis mõlemale huvi pakub.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles