See on kõige levinum viis oma tulevast kohata

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kui meie vanemad või vanavanemad said oma kallimatega tuttavaks kas mõnel üritusel, kohvikus või lihtsalt tänaval, siis tänapäeval sellised variandid enam nii levinud ei ole. Kuidas aga inimesed siis üksteist leiavad?

Värske uuringu järgi kohtusid 2017. aastal rekordiliselt tulevasi kaasasid või partnereid veebis või kohtinguäpis, vahendab Hello Giggles. Seega need päevad, kui pidi tundma natuke häbi, et sul on kohtinguportaalis profiil, on nüüd läbi.

Uuringus analüüsiti 14 000 Ameerikas elavat paari ning küsitluses selgus, et 17 protsenti neist kohtus läbi kohtinguportaalide ja 2 protsenti sotsiaalmeedia teel. Sarnane uuring tehti ka 2015. aastal ja siis oli vastav arv 14 protsenti.

Endiselt kohtutakse oma tulevase partneriga ka sõprade kaudu, kuid esikohta hoiavad siiski kohtinguportaalid. Järgnesid 15 protsendiga need, kes kohtusid ülikoolis ja 12 protsendiga need, kes kohtusid töö kaudu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles