Kuus sündmust elus, mis võivad tekitada suure kaalutõusu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Scanpix

Mõned sündmused elus on sellised, peale mida astud kaalule ja ei suuda enda silmi uskuda. Kuidas need lisakilod tulid? Selgitused on tegelikult väga lihtsad.

Ametitõus

Palju õnne! Uus kõrgem ametikoht on sinu! Samuti on sinu 8% suurem tõenäosus ülekaaluks. Uuringu kohaselt on üe 40 tunni nädalas töötavad inimesed 8% suurema tõenäosusega ülekaalulised. Kui sinu uus ametipositsioon nõuab kodust eemalolekut 20 ööd kuus või rohkem, on ülekaal lausa 92% altim tulema.

Sind vallandati

Kaotasid oma sissetuleku, kuid võidad kaalus. Töötud koguvad lisakilosid keskmiselt 2,2 kilogrammi aasta kohta.

Kolisid kallimaga kokku

Kokku kolides hakatakse üksteise toitumisharjumusi vaikselt üle võtma. See tähendab, et lisaks nendele asjadele, mida varem sõid, sööd ka kallima lemmikuid sööke. Oleks vaid kallima lemmik kausitäis brokolit!

Sul on väikelaps

Kui lastele kvaliteetse toidu tegemiseks ollakse nõus tunde vaaritama, siis endale kiputakse lapse kõrvalt suhu panema midagi kiiret ja mugavat. Lisaks söövad vanemad tihti lapse kõrvaltl või väljas käies tema toidu jääke.

Puhkus

Hurraa! Lõpuks ometi puhkus, mil ei pea mõtlema kohustustele! Selle hulka kuuluvad paraku ka argipäevased piirangud, mis enda söökidele oled pannud. Ühe uuringu kohaselt võtavad inimesed ühe puhkusega juurde kuni kolm kilo.

Allikas: Women´s Health

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles