Milline seksuaalne iseloom on sinul?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Seksuaalsed eelistused on inimestel väga erinevad ja olenevad paljudest faktoritest. Suhteekspert Tracey Cox on välja töötanud 10 seksuaalset iseloomu, mis kirjeldab kõige paremini eri inimeste ootusi, vajadusi ja eelistusi seksile. Vaata, milline oled sina!

Daily Maili suhteeksperdi Tracey Coxi 10 seksuaalset iseloomu on:

  1. Sensuaalne iseloom. Sinu jaoks on seks armastuse väljendus ja intiimsus on isegi olulisem kui seks ise. Armastad aeglasi liigutusi ja näost näkku poose.
  2. Erootiline iseloom. Seks peab sinu jaoks olema intensiivne ja täis iha. Armastad iga kord eri poose ja rollimänge.
  3. Passiivne iseloom. Seks on sinu jaoks pigem stressi maandav ja kui sa seda kohe ei saa, muutud pahuraks ja kapriisseks. Selle iseloomu puhul võib üks partneritest tunda end ärakasutatuna.
  4. Reaktiivne iseloom. Seks sel juhul on pigem andmine, mitte saamine ja seda võib põhjustada madal seksuaalne tung.
  5. Sihikindel iseloom. Seks on sinu jaoks põhiõigus ja egoistlik soov ning seega jääb sul vajaka partneri vajaduste mõistmisest.
  6. Sõltuv iseloom. Seks on sinu jaoks sõltuvust tekitav ja sul on raske sellega piiri pidada. See võib viia aga petmisteni.
  7. Stressis olev iseloom. Seks tekitab sinus pinget ja stressi ning paneb muretsema sinu soorituse ja võimekuse pärast.
  8. Huvitu iseloom. Seks ei paku sulle nii palju naudingut kui peaks ja võiks ning sa võtad seda pigem kui kohustust.
  9. Distantseeruv iseloom. Seks on sulle oluline, kuid eluga kaasnev muu stress nagu töö, pere jne raskendab sul seksile pühendumist ja keskendumist.
  10. Kompulsiivne iseloom. Seks on sinu jaoks hea ainult siis, kui sa saad seda teha teatud kindlal viisil. See on aga üldjuhul isekas ja partneri soove mitte arvestav.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles