Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Retseptisoovitus: banaani-kohupiima pannkoogid

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Saada vihje
FOTO: Kadri Raig

Toidublogija Kadri Raig õpetab, kuidas teha toitvaid ja tervislikke pannkooke. Hoiatuseks olgu teada, et küpsetada tuleks neid madalamal kuumusel, sest banaan muudab pannkookide pealispinna üsna kiiresti päris krõbedaks ja kipub isegi natuke kõrbema minema.

Vaja läheb:

  • 2 banaani
  • 200 g kohupiima (5-protsendilist)
  • 30 g jahu (umbes 0,5 dl)
  • 2 muna (ikka vabalt peetud kanadelt, eks)
  • Pisut soola
  • Praadimiseks õli

Juhtnöörid

1. Purusta banaanid saumikseriga.

2. Lisa samasse kaussi kohupiim ning surista kõik ühtlaseks.

3. Lisa jahu, pisut soola ning munad ning sega kõik ühtlaseks (võid selleks endiselt saumikserit kasutada, kui soovid eriti ühtlaseid koogikesi).

4. Kuumuta pann keskmisele (pigem pisut madalamale) kuumusele ning prae selles väikseid pannkooke mõlemalt poolt umbes 1,5 minutit, kuni need on mõnusalt krõbedad.

5. Serveeri soojalt millega iganes sa soovid.

Tagasi üles