Kolm väikest asja, mida teha, et olla õnnelikum

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kes meist ei tahaks olla õnnelik ja naeratav? Kuid paratamatult kipuvad igapäevaprobleemid stressi tekitama ja takistavad meid olemast õnnelik. Vahel aitab aga mõnest väikesest asjast, et tunda end kohe paremini! 

  1. Tee sõbrale või tuttavale mõni tore üllatus. Järgmine kord, kui ostad oma hommikukohvi, siis osta üks ka oma töökaaslasele, kirjutab Time. Teistele rõõmu valmistamine, teeb ka sind õnnelikumaks. Samuti aitab see parandada sinu sotsialiseerumisoskusi ja aitab näha elu eesmärke ja mõtet.
  2. Tee midagi toredat ka enda jaoks. Luba endale midagi meeldivat ja nauditavat. Kas selleks on hea lõunasöök, uued kingad või hoopis lapsepõlve meenutav jäätis.
  3. Naudi oma kogemusi. Ole kohal ja naudi seda, mida teed. Näiteks, kui jalutad pargis või mediteerid, siis ära võta seda, kui järjekordset tegevust, vaid midagi, mis teeb elu elmisväärseks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles