Emade töö ei lõppe kunagi: igapäevanipid, mis teevad elu lihtsamaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panthermedia/Dirk Köbernik

Ema olla on raske töö. Sellepärast on oluline üksteisega jagada nippe, mis elu lihtsamaks teevad.

Pane lapsed taskuraha teenima

Üks ema jagas, et maksab lastele 10 senti kodustel töödel abistamise eest. Kui vaja must pesu korvi viia või nõud kappi aidata, siis on lastest palju kasu. Tööd saavad tehtud kiiremini ning lastel võimalus oma taskuraha välja teenida.

Ärka varem

Teine ema jagab, et tema päeva teeb lihtsamaks, kui ärkab teistest pool tundi kuni tund varem. Nii saab ta rahulikult kohvi juua, enda asjad valmis panna ning valmistuda päevaks ette.

Sea prioriteedid

Emana ei lõppe kohustused kunagi otsa. Oluline on jagada need kolme kategooriasse: peab tegema, võiks teha ja väheolulised. Nii ei kaota koduseid töid tehes pead ning sul on hea ülevaade kiiretest toimetustest ja tehtud töödest.

Valmistuge järgnevaks nädalaks

Istuge pühapäeval perega maha, võtke märkmik ette ja vaadake, mis eesolev nädal endaga kaasa toob. Nii on kogu pere ühel lainel ning teab, mida oodata. Ehk on võimalik pühapäeval juba mõned ettevalmistused järgnevaks nädalaks koos ära teha.

Jaga sinagi oma nippe meie Perefoorumis!

Allikas: DailyMail

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles