Kümme asja, mida sa kunagi oma eksi kohta ei unusta

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Enamik inimesi püüavad väga, et suhte purunedes edasi liikuda ja möödanik seljataha jätta. Kuid on mõned mälestused, mis kipuvad ikka ja jälle pähe tükkima.

Female First toob välja kümme asja, mida on raske eksi kohta unustada.

Teie flirdilugu. Sa soovid vahel, et saaksid ajas tagasi rännata ning lihtsalt poole flirtimise ajalt asjale lõpp teha. Oli ju selge, et ta on sinu jaoks vale, kuid sa olid selles asjus pime.

Tema halvad küljed. Sa ei unusta kunagi tema vigu – ja neid tal oli küll. Tagasi mõeldes tunduvad tema halvad küljed kohutavalt ärritavad.

Tema sõbrad. Need olid inimesed, keda sa talusid vaid partneri huvides, kuid tegelikult ei sallinud sa neid eriti. Sul on hea meel, et ei pea enam sõprust teesklema.

Halvad asjad, mis ta sulle ütles. Need jäävad alatiseks meelde. Näiteks too kord, kui ta solvas su välimust või perekonda – see ajab praegugi vere keema!

Tema harjumused. Harjumused on nunnud, kui sa seda inimest armastad, kuid kui asi puudutab eksi, siis ärritavad sind tema harjumused veel praegugi.

Tema lõhn. Kui keegi kõnnib tänaval sinust mööda ja tal on sama parfüüm, mis eksil, siis tõusevad kuklakarvad püsti.

Päev, mil mõistsid, et see on läbi. See hetk, kui sina või tema tegi midagi, mis otsustas suhte saatuse ja sa mõistsid, et elu ei ole enam kunagi sama.

Pisarad, mis tema pärast valatud. Miks sa küll nii palju aega ja energiat tema üle nuttes kulutasid?

Päev, mil te lahku läksite. Sa olid nii mures, et ei leia enam kunagi kedagi, aga samas kergendunud, et see osa sinu elust on nüüd läbi ja sa oled vaba.

Päev, mil ta uuesti sinuga ühendust võttis. Sul on uus elu, sa oled õnnelik – ja siis ta võtab sinuga ühendust ja sa oled jälle sunnitud talle mõtlema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles