Sodiaagi saladused: milline on sinu tume pool? (1)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Me keegi pole üleni head ega üleni halvad, ikka paras kokteil, kokku segatud erinevatest omadustest ja õppetundidest, mis võivad mõnes olukorras positiivselt, teises aga negatiivselt väljenduda. Milline on iga tähemärgi tumedam pool?

Jäär

Jäär on sodiaagimärkidest kõige impulsiivsem ja kannatamatum. Samuti kipuvad nad olema lapsikud. Kui mõni idee pole nende oma, siis ei ole nad sellega nõus. Samuti kipuvad nad muutuma väga lapsikuks, kui keegi neile haiget teeb.

Sõnn

Omandihimuline, materjalistlik, mõnikord ka edev. Lisaks kangekaelsed, laisad ja võivad liialt kinni jääda pealiskaudsetesse asjadesse.

Kaksikud

Kaksikutes on koos mitmeid erinevaid omadusi ja sa ei tea kunagi, mida sa täpselt saad. Nad naudivad erinevaid huvisid ning peavad end kõiges suurepäraseks, keskenduda ühele tegevusele näib olevat võimatu. Suured jutupaunikud, sulle antakse vaevu sõna. Kalduvad ülbusele ja arrogantsile, arvavad, et teavad kõike ning ei häbene seda.

Vähk

Üliemotsionaalsed ja –tundlikud, kaasa toob see tujukuse. Samuti on nad väga ettevaatlikud ja arad, mille tõttu ei julge nad mugavustsoonist väljuda. Neid on väga kerge solvata.

Lõvi

Sarmikad ja armastusväärsed – kuid enim armastavad nad iseennast. Nad nõuavad tähelepanu ja tahavad alati olla selle keskmes. Lõvi on tähelepanusõltlane, kogu maailm pöörleb tema ümber. Kui ta tunneb, et teda ignoreeritakse, ole valmis jonnihooks.

Neitsi

Neitsid on teistest tähemärkidest märksa hukkamõistvamad. Perfektsionistid, pessimistlikud – pole harv juhus, kui nad arvavad, et maailmalõpp on käes. Nende standardid on seatud ülikõrgele, kuid endi silmis võivad nad olla täiuslikud – süüdi on ikka teised.

Kaalud

Kaalud ei suuda otsust vastu võtta. Nad on võimelised vaagima ja vaagima, kuni sa tahaks karjatada, et vali juba ja liigu edasi! Ka on nad ilusõltlased ning välja minekuks sättimine võtab neil tunde. Kui nad peavad pühenduma, tekitab see neis tõelist paanikat.

Skorpion

Kirglikud, manipulatiivsed ja sõjakad. Skorpion ei andesta – kui sa oled talle liiga teinud, pühendub ta sellele, et su elu põrguks teha.

Ambur

Amburid on tuntud oma aususes, kuid aususega läheb ta üle maitsekuse ja taktitunde piiri liiga sageli. Nad tunnevad kergelt igavust, kuna arvavad, et teavad kõigest kõike. Sageli puudub neil oskus järgida sotsiaalset etiketti, nad ei saa aru, kui on jämedad või ebaviisakad.

Kaljukits

Kontrollimaniakid, kes ei suuda vooluga kaasa minna. Nad kasutavad sageli inimesi oma huvides ning elatuvad kuulujuttudest ja klatšist.

Veevalaja

Nad peavad end tarkadeks ja loogilisteks mõtlejateks, seega kipuvad kiirelt teisi hukka mõistma. Suure osa ajast veedavad nad oma peades ning paistavad eemalolevad. Annavad küll head nõu, kuid ise ei järgi seda peaaegu kunagi. Nad tahavad nii suure hooga nõu anda, et sageli ei kuulegi, mida sa tegelikult öelda üritad.

Kalad

Kaladel puudub suunataju, nad on tõelised tuulepead. Tegu peaks küll olema vanima ja targima tähemärgiga, kuid nad on väga naiivsed ning ise otsustamise asemel lähevad pigem vooluga kaasa, tagajärgedest hoolimata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles