Millist jäätist sa eelistad, näitab midagi su iseloomu kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kõik elus langetatud otsused näitavad midagi ka sinu enda kohta. Isegi see, kuidas sulle meeldib jäätist süüa, võib olla märgiline.

Baskin-Robbins viis koostöös toitumiskäitumiseksperdi Juliet A. Boghossianiga läbi uuringu, et paljastada, mida jäätise söömise harjumused inimeste kohta näitavad, edastab Pure Wow.

Foto: Vida Press

Kui sa sööd jäätist tassist või kausist…

Oled realist. Tavaline tass näitab, et sa oled analüütiline ja ratsionaalne mõtleja. Tõenäoliselt oled vastutustundlik, perekeskne ja töökas. Igav? Võib-olla. Tasakaalukas? Loomulikult.

Foto: Vida Press

Kui sulle meeldib jäätis vahvlitorbikus…

Oled optimist. Oled valmis riskima raskete olukordadega, oled idealistlik ja juhid oma südamega. Sinu jaoks on klaas ikka pooltäis.

Foto: Vida Press

Kui sulle meeldib rohkete lisanditega plombiir…

Oled ambitsioonikas. Samamoodi nagu sa ei saa jäätisest naudingut ilma vahukoorelaari ja marjadeta, otsid seda ka mujal elus. Oled avatud, kirglik ja entusiastlik.

Foto: Vida Press

Kui sulle meeldib jäätisekokteil…

Oled vaba hing. Kui sa ei viitsi jäätise söömiseks lusikat võtta, oled südames noor, vapper ja ei karda impulsiivseid riske.

Foto: Vida Press

Kui sa sööd jäätis otse pakist…

Oled praktiline. Peale selle,e t sa oled kärsitu, oled ka leidlik, pragmaatiline ja tugev juht. Sa tead, kuidas peab töö tehtud olema ja niisama jama ei aja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles