Juku-Kalle Raid: üldist lollust on naiste hulgas vähem

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juku-Kalle Raid.
Juku-Kalle Raid. Foto: Toomas Huik

Uue riigikogu vastuolulisim liige Juku-Kalle Raid ütles ajakirjale Naised antud intervjuus, et üldist lollust on naiste hulgas vähem ning keskmiselt on naised ka rohkem lugenud.

«Kuna naiste seas on tõupuhtaid mühakaid ja nürisid lollpäid napimalt kui meeste seas, siis on kippunud olema küll, et eelistan tihti naiste seltskonda,» selgitas ta.

Kuid naiste vähest esindatust riigikogus kommenteerides ütles Juku-Kalle, et nii riigikogu kui ministeeriumi ametnikest on jällegi kaks kolmandikku naised ning et ju naised arvavad, neil on muudki teha kui «Toompeal võbeleda» - mingil põhjusel nad ju ise ei kandideeri.

Juku-Kalle pidi teiste seas vastama ka küsimusele, kas hea mehe-naise suhe võiks toimida ka keskpärase seksi juures, ning vastas, et kindlasti võib. «Pagan, elu koosneb paljudest tahkudest ja väga tihti pole need mingi suhte juures sugugi korraga ühtviisi ägedad. Kui kõik on väga lahe, on lihtsalt vedanud!»

Ka ütles mees, et ainult hea seksi eesmärgil pole ta ilmselt kunagi suhet alustanud, sest ainult seks on igav. «Mis pärast saab? Lähed oksele, kui kaaslane suu avab ja midagi väljakannatamatult nõmedat ütleb või?»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles