Sõbranna.ee nädalahoroskoop: 11.-17. november

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Mida lubavad tähed alanud perioodiks?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Kui oled mingit muudatust terve käesoleva aasta planeerinud, siis nüüd on aeg lõpuks ohjad enda kätte võtta ja asi korda ajada. Tänu Uraani ja Saturni trigoonile on kihk midagi totaalselt muuta ning oskus olemasolevat ja hästi toimivat väärtustada kenasti tasakaalus. Teed uuendusi mõistuspäraselt.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Armusuhetes õnn õitseb! Hea, kui saad palju aega koos kallimaga olla, nautida teineteise lähedust, elu ja kõike seda toredat, mida ümbritsev maailm pakub. Kui oled kellegagi tülli pööranud, suudate nüüd vast ära leppida. Kui oled üksik, siis ole seltskondlik – väga võimalik, et leiad kellegi enda kõrvale.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Küllap tunned end töises õhkkonnas nagu kala vees. Eriti mõnus on inimestega suhelda – kui ise neile naeratad, annavad nad sulle küllaga positiivset energiat vastu. Vahva meeskonnaga koos mingi ürituse või tööalase ettevõtmise organiseerimine tekitab meeldivat elevust. On huvitavaid kohtumisi.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Eriti õnnelik oled juhul, kui teed loomingulist tööd – siis satud nii hoogu, et kella vaatamine ununeb sootuks. Teenid oma tegevusega nii imetlust kui ka kopsaka sissetuleku. Pidutsemine ja flirt pakuvad lõbu. Nüüd võib juhtuda, et sul on õnnemängus õnnelik käsi. Ära siiski suurte summadega riskeeri.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tähelepanu on suunatud kodustele asjadele. Tahad ümbrust ilusamaks ja ehk ka luksuslikumaks muuta. Sisustuspoodi sattudes võid seal huugama panna märksa suurema summa, kui esialgu plaanisid. Läbisaamine vanema põlvkonnaga on hea. Nad võivad ka abiks olla nii nõuga kui materiaalselt.

Neitsi

23. august – 22. september

Informatsioon liigub lausa linnutiivul. On soovitatav olla palju inimeste hulgas, naeratada teistele – juttu jätkub kauemaks. Suhtlemise käigus võid saada teada mingi väga olulist, mis edaspidigi kasulikuks osutub ja sulle uusi uksi avab. Õppimine toob ellu meeldivaid elamusi ja tutvusi toredate inimestega.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Superhea nädal äriasjade arendamiseks. Sulle paku rõõmu nii tegutsemine kui suhtlemine. Pealegi – see, mida teed, tõotab ka korralikult su rahakotti raskemaks muuta. Võid leida häid koostööpartnereid või uusi kliente, ehk tekib kontakte ka piiri taga. Ainult ära tegutse enne, kui oled kindel, et omad piisavalt infot.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Õnneplaneetide Veenuse ja Jupiteri ühendus tõotab suurepäraseid võimalusi ja meeldivaid elamusi. Ära jää mugavustsooni puhkama ja elu nautima, kasuta head aega selleks, et tegevusvälja laiendada, suhteid luua ja tugevdada. Võid endale leida häid kaaslasi, tarku ja autoriteetseid toetajaid.

Ambur

22. november – 21. detsember

Küllap on sul hea kindel tunne. Suurt rõõmu võib pakkuda see, kui saad midagi teha teiste heaks, nõrgemaid aidata või pakkuda oma õlga toeks sõbrale, kes tahab südamesaladusi pihtida. Uue töönädala algul võib segadust ette tulla pereliikmetega suheldes. Võite üksteist vääriti mõista.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Hea aeg koosolekute pidamiseks, julgete tulevikuvisioonidega seotud arutelude korraldamiseks. Inimesed on koostööaltid, samas tulevikule orienteeritud ning kahe jalaga maa peal. Kindlasti tasub sõpradega kokku saamiseks aega leida, teil on ilmselt koos lausa hiiglama lõbus.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Suuremate rahaliste tehingute tegemiseks aeg ei sobi – võid millestki valesti aru saada ja seetõttu kahju kanda. Välistatud pole see, et keegi sind alt tõmmata üritab. Väga hästi sujub aja karjääri planeerimine ning koostöö kõrgemate ülemustega. Autoriteetsed isikud väärtustavad ja toetavad sind.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Merkuuri ja Neptuuni kvadraadi tõttu võib juhtuda, et vajalik info libiseb sul ühest kõrvast sisse ja teisest välja või jääd mingis tööasjas sootuks infosulgu. Oluliste sammude tegemiseks karjäärivallas aeg ei sobi. Ent nädal on erakordselt soodne Kaladest (üli)õpilastele, ka reisimiseks on aeg väga hea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles