Viis moodust, kuidas suhtesse 100 protsenti panustada

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kui sa tunned, et argipäev võtab suhtes võimust ning kõik, millele mõtled on see, mida õhtuks süüa teha ja kuna lapsed koolist tulevad, siis oled tõenäoliselt oma suhe natuke tagaplaanile jätnud.

Siin on mõned nõuanded, kuidas suhtesse maksimaalselt panustada.

  1. Korda seda, mida sul kallim ütleb. Kõlab kummaliselt, kuid tihti kipume üksteisega rääkima nii, et me ei kuulagi üksteist ning üldjuhul on see tahtmatu, kirjutab Pure Wow. Seega, et täielikult oma partneriga ühel lainel olla, siis korda üle, mida olulist sai räägitud või üksteisele öeldud.
  2. Rääkige rohkem ilma telefoni vahenduseta. Selle asemel, et teha pikki telefonikõnesid, võtke hetk ja minge jalutama ning ajage juttu.
  3. Planeerige koos olemiseks aega. Kui sa tead, et sul ja su partneril on tihe päevakava, siis planeerige oma kalendrisse juba ette päevad, kui lähete koos välja või veedate aega kodus.
  4. Loobuge nö vaikivast karistamisest. Ehk teisisõnu te ei mängi enam seda stressirikast mängu, kus üks pole millegagi rahul aga midagi ei ütle ning ainult mossitab ja on vait.
  5. Ärge suhelge sotsiaalmeedias ega telefonis, vaid oodake, kuni jõuate õhtul koju. Vahel võib olla, et päeva jooksul käib läbi muude kanalte nii tihe vestlus, et hiljem polegi enam millestki rääkida. Näost näkku suhtlus on aga kõige parem ja hoiab ka teievahelist lähedust.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles