Kuus tegusa ema salanippi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Tänapäeva emad on superkangelased – nad jõuavad kasvatada lapsi, käia tööl, valmistada perele süüa ning paratamatult tekib küsimus, kuidas nad seda kõike jõuavad?

  1. Neil on salajased panipaigad. Neis võib leida kõiksugu eluks vajalikke asju nagu näiteks lisavõtmed, lapse mänguasjad, kommid, plaastrid ning miljon muud asja, mida võib päeva jooksul vaja minna, vahendab Pure Wow.
  2. Nad leiavad aega perele süüa teha, ükskõik kui kiire neil on. Ja see ei tähenda valmis või külmutatud toitu, vaid värsket ja tervislikku kodutoitu. Emana õpid sa kokkama kiirelt ja maitsvalt ning hoidma alati külmkapis midagi, millest seda teha.
  3. Neil on alati varuvariant olemas. Näiteks maal olles lapsele varusaapad, puhas pluus või väike snäkk või lelu, mida lapsele anda, kui ta kipub jonnima.
  4. Nad kasutavad äppe ja telefoni väga efektiivselt. Meeldetuletused, asjade leidmise äpp, kalender, lapse magamisrutiin, söögiajad jne.
  5. Nad on alati kaks sammu ees. Näiteks ei lähe nad kunagi ostma ainult üht asja, vaid teevad siis ära juba mitu ostu. Toit on samuti mitu päeva ette ostetud, samuti muu eluks vajalik.
  6. Neil on alati kõike varuks. Näiteks, kui saab otsa nõudepesuvahend, pesupulber, mopp läheb katki või WC-paber lõppeb otsa – sellist muret tegusal emal ei ole!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles