Nädalavahetusel on terve Eesti oodatud pulma

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Laupäeval, 11. novembril muutub Tallinna Lauluväljak peopaigaks, kus kõik huvilised saavad osa pulmamelust. Eesti suurim Pulmamess toob lauluväljakule kokku kogu pulmakorraldusega seotud temaatika.

Kuuendal Eesti Pulmamessil saab tutvuda erinevate tseremooniakohtade, sõidukite, sõrmuste, pruutkleitide, lilleseadete ja pulmavanematega. Messile sisenedes satuvad külastajad peole, kus neid võtab vastu muusika ja eriline õhkkond. Silmailu jagub kahele korrusele.

Lauluväljaku teisel korrusel tutvustavad erinevad eksponendid pulmadega seotud teenuseid ja kaupu. Kahel messilaval esinevad muusikud ja toimuvad moeshowd. Peopaikadena tutvustavad end mõisad ja hotellid.

Noorpaaride Teabetoas toimub päeva jooksul kümme seminari. Tallinna Perekonnaseisuamet tutvustab näiteks uuendusi abiellumisavalduste sisseandmisel ja Eesti Folkloori Nõukogu räägib pärimuslikust pulmast, sest üha enam on abiellujate seas eri rahvusest paare.

Tantsuklubi Master õpetaja Regina Velberg õpetab noorpaare tantsima ja prantslasest juuksur Patrice Daniel teeb soenguid nii naistele kui meestele.

Pulmamess toimub Tallinna Lauluväljaku kahel korrusel ja on mõeldud kogu perele, sest ka lastele jagub hulgaliselt vahvaid tegevusi. Messil töötab lastehoid.

Messile paneb punkti ilutulestik kell 17.30

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles