Kuidas lokkidega tukka kanda

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lokid ja tukk.
Lokid ja tukk. Foto: Vida Press

Tukk tundub sobivat vaid sirgete juustega naistele, kuid tegelikult ei pea kräsupead sellest stiilist sugugi hoiduma. Kui ise ei tea, kuidas tukka lokkidega välja kanda, vaata eeskuju staaridelt.

Zendaya.
Zendaya. Foto: Vida Press

Raami oma nägu. Kui sul on loomulikud lokid nagu Zendayal, kaunistab nägu hästi selline lõikus, mille puhul on tukka eest kärbitud piisavalt, et see vabalt kulmudele langeks.

Rihanna.
Rihanna. Foto: Vida Press

Kinnita tukk küljele. Kui tukk on elegantselt küljele kammitud, näitab see sinu head stiilitaju. Sirgenda juuksed ära, keera näppude vahel vint sisse ja kinnita juukseklambriga.

Audrey Tautou.
Audrey Tautou. Foto: Vida Press

Lõika lühem tukk. Pixie-lõikus sobib ka lokkidega naistele. Sel puhul on armas väike tukk, mida saab geeli või vahaga laubal kõrvale lükata.

Gugu Mbatha-Raw.
Gugu Mbatha-Raw. Foto: Vida Press

Pane tukk klambritega kinni. Kui tukk ei hoia ja soeng näeb kõigest hoolimata lohakas välja, kammi tukk taha ja pane kinni, jättes mõned salgud otsmikul lahti.

Rihanna.
Rihanna. Foto: Vida Press

Lisa juustele värvi. Rihanna tuunis oma lokkis juukseid blondi värviga. Võta temalt eeskuju ja tee oma elu huvitavaks.

Zooey Deschanel.
Zooey Deschanel. Foto: Vida Press

Sirgenda tukk ära. Lokkis juuste juurde sobib hästi ka sirge tukk, kusjuures tuka sirgu ajamisele ei kulu palju aega. Nii annab see näole hoopis teise ilme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles