Abielul lõpp: mees saatis prostituudile mõeldud sõnumi 14-aastasele tütrele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Kahe lapse ema elu purunes, kui tema abikaasa saatis nende noorele tütrele seksitöötajale mõeldud sõnumi. Naine ei osanud uneski näha, et 27 aastat abielu sel viisil võiks lõppeda.

Naine rääkis, et tütar jooksis telefoniga tema juurde ning näitas sõnumit. Sõnumisse oli kirjutatud komplimente sekstöötajate piltide kohta, juhised majani jõudmiseks ning lõigud koosveedetud öödest. See ületas kahe lapse ema jaoks kõik piirid ning ta otsustas pea kolm aastakümmet kestnud abielu lõpetada.

Naine meenutas nende suhte algusaegu, mil mees ei tahtnud lapsi ning laste sündides mees muutus. Muutus kontrollivaks. Ta viis naise ühel hetkel isegi psühholoogi juurde ning üritas arsti veenda, et naine on vaimsete häiretega.

Keeruliseks teeb lahutuse ka ühine ettevõte. Abikaasad juhtisid koos firmat, kuid Austraalia seadused ei võimalda varade kiiret külmutamist. Peale intsidenti lahkus mees välismaale, kulutades nende ühist raha, jättes ema lastega rahata, kirjutab TheSun.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles