Kosmeetik: sügistalvine meik olgu julge ja metalne

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalli Kuusik
Kalli Kuusik Foto: Marvi Pristavka-Taal

Läheneb pidustusteperiood. Milline on selle hooaja kõige trendikam meik?

Võlumaa ilusalongi kosmeetik Kalli Kuusik teab, et sel hooajal on in värvilised toonid ja metalne lainerijoon. Kosmeetik Kalli toob välja, et sedapuhku suunavad sügis-talvised meigitrendid julgele värvikasutusele ja seda nii silmadel kui huultel. Olulist tähelepanu osutab kosmeetik ka kulmudele, pannes südamele, et kulmutrend on läinud loomuliku täidlase kulmuni.

«Loomulikult määratletud ja täidlased kulmud rokivad! Kellele endale pole antud, siis kulmupuuder või pliiats on hea abimees, millega saab luua ilusa, seejuures loomulikuna näiva tiheda kulmu,» räägib Kalli Kuusik.

Rohkelt pastelseid toone ja glitterit

Selle aasta lõpus mängime pastelsete ja metalsete toonidega – need mõjuvad koos julgelt ja annavad värvide kandjale salapära ja muidugi seksikust. Firma- ja jõulupeole lisa rohkelt highlighter'it ja ohtralt säravat glitterit. Metalne lainerijoon on väga ilus, kuid kes katsetada ei julge, siis puhas must lainerijoon on loomulikult alati hitt ja seda olenemata moesuunast.  

Kustumatu klassika

Kosmeetik Kalli ütleb, et suitsusilm on klassika, mis on alati moes ja mille juurde sobib kirsina tordil punane matt huul – matt on sel hooajal muide väga trendikas. «Kellele sugugi punane toon ei sobi ja kardab, et ei kanna seda välja, siis ajatuks klassikaks on kujunenud ka naturaalne nude huuletoon.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles