Mida magamisasend ütleb sinu suhte kohta?

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rex Features / Vida Press

Värske uuringu kohaselt võib see, kuidas ja mis asendis sa magad, paljastada nii mõndagi sinu suhte kohta.

Teadlased Hertfordshiri ülikoolist viisid läbi uuringu, kus osales 1000 inimest ning selgus, et paarid, kes magamise ajal olid rohkem füüsilises kontaktis, olid ka suhtes õnnelikumad, kirjutab Time. 94 protsenti neist, kes üksteist öösel puudutasid, ütlesid, et on oma suhtega rahul ja neist, kes magamise ajal kaisutada ei armastanud, olid oma suhtega rahul 68 protsenti.

Tuli ka välja, et füüsiline distants kandub üle ka emotsionaalsele lähedusele. Ehk paarid, kes magasid lähestikku, olid palju enam rahul ka oma suhte emotsionaalse küljega kui need, kes magasid üksteisest kaugemal.

Selgus, et kõige populaarsem magamisasend on seljad vastakuti, mida harrastas 42 protsenti uuringus osalejatest, 31 protsenti eelistas magada näod ühes suunas ja 4 protsenti näod vastamisi. Tuli ka välja, et mida avatum inimene on, seda lähemal ta magab oma partnerile ja loomingulised inimesed eelistavad magada oma vasakul küljel.

Seega järgmine kord kui tahad oma suhtesse tuua intiimsust, siis maga oma partnerile lähemal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles